Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved almindelig tilgang af indhold på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig og betaler for et weekendkursus, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi anvender udelukkende cookies til de helt nødvendige tekniske funktioner på hjemmesiden. I den forbindelse indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Fornavn, Efternavn, Adresse, Postnr., By, Land, Telefon og e-mail. Det er et minimum af nødvendige oplysninger for at vi kan kommunikere med dig i forbindelse med din henvendelse, tilmelding eller betaling.

Sikkerhed

Vi har foretaget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges udelukkende til at identificere dig som bruger og registrere din tilmelding eller betaling.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Coach & Psykoterapeut Skolen i forbindelse med køb og opbevares i 5 år jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi anvender udelukkende cookies til helt nødvendige tekniske funktioner på hjemmesiden og videregiver ikke data om din brug af vores hjemmeside til tredjeparter.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Dataansvarlig

Evy Kaarill (Rektor)
Tlf.: 2087 9067
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Coach & Psykoterapeut Skolen
H.C. Andersens Boulevard, 48 st. tv.
1553 København V
CVR.: 40775277

Tlf.: 3073 3737
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Søg i indhold