Et informationsmøde kan ikke give et dyberegående indtryk af vores 4-årige uddannelse til Psykoterapeut og Master Coach. Derfor tilbyder vi i stedet et fuldt weekendkursus, som giver studieinteresserede mulighed for at afprøve nogle af teknikkerne på egen psyke og krop og samtidig få et personligt indblik i, hvordan der arbejdes med selvudvikling på studiet. På den måde kan det, at ansøge om optagelse, måske blive et mere oplyst og seriøst valg.

Weekendkursets indhold

Skolens hjemmeside rummer desuden udførlig information om alle studierelaterede forhold. Siderne kan printes ud i god kvalitet via ikonet i højre hjørne. Du kan f.eks. finde detaljer om:

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 3073 3737, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Søg i indhold

Udtalelser

postquoteJeg har netop afsluttet min uddannelse til Psykoterapeut og Master Coach efter 4 års uforglemmelig personlig og faglig rejse, på Coach og Psykoterapeutskolen. Udover at blive uddannet i de klassiske terapeutiske værktøjer og coaching teknikker, er det der har gjort netop denne uddannelse helt unik, skolens eget koncept: Biopsykologi. Skolens lærere har en ualmindelig høj standard. Udover at være top kompetente indenfor fagene, er de også fremragende formidlere, samt professionelle til fingerspidserne i arbejdet som terapeuter og mentorer for de studerende.  Rinaldo Madiotto