Er der religiøse/spirituelle/åndelige emner i jeres undervisning?

Nej. Skolens undervisningskoncept er solidt forankret i videnskabelig forskning og naturlige forklaringer på menneskets psykiske kapacitet. Skolens etiske regler afgrænser klart fra ikke-videnskabelige metoder og holdninger, der er baseret på tro, idet udførsel af sådanne opgaver betragtes som uetiske og uanvendelige.

Skolens uddannelser er henvendt til dem, som er mere interesseret i viden end tro, i naturlige forklaringer på det der sker i hjernen, og hvordan det påvirker læringsprocesser og personlig udvikling.

Søg i indhold

Udtalelser

postquoteJeg har netop afsluttet min uddannelse til Psykoterapeut og Master Coach efter 4 års uforglemmelig personlig og faglig rejse, på Coach og Psykoterapeutskolen. Udover at blive uddannet i de klassiske terapeutiske værktøjer og coaching teknikker, er det der har gjort netop denne uddannelse helt unik, skolens eget koncept: Biopsykologi. Skolens lærere har en ualmindelig høj standard. Udover at være top kompetente indenfor fagene, er de også fremragende formidlere, samt professionelle til fingerspidserne i arbejdet som terapeuter og mentorer for de studerende.  Rinaldo Madiotto