Et informationsmøde kan ikke give et dyberegående indtryk af vores 4-årige uddannelse til Psykoterapeut og Master Coach. Derfor tilbyder vi i stedet et fuldt weekendkursus, som giver studieinteresserede mulighed for at afprøve nogle af teknikkerne på egen psyke og krop og samtidig få et personligt indblik i, hvordan der arbejdes med selvudvikling på studiet. På den måde kan det, at ansøge om optagelse, måske blive et mere oplyst og seriøst valg.

Weekendkursets indhold

Skolens hjemmeside rummer desuden udførlig information om alle studierelaterede forhold. Siderne kan printes ud i god kvalitet via ikonet i højre hjørne. Du kan f.eks. finde detaljer om:

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 3073 3737, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Søg i indhold

Udtalelser

postquoteJeg anbefaler den 4-årige uddannelse til dig, der er på udkig efter en længerevarende og gennemafprøvet uddannelse. Du får opbygget en omfattende og varieret værktøjskasse, som giver dig et væld af metoder og teknikker til brug i 1:1 samtaler både som ansat eller som springbræt til at blive selvstændig. Jeg anvender det jeg lærte på Coach & Psykoterapeut Skolen hver eneste dag, såvel personligt som professionelt. Det er den mest effektfulde investering, jeg har foretaget i mit liv. Lisbeth Olesen