Tilmelding til informationsmøde

Tid: 5. marts 2020 kl 17 til 18:30.
Sted: Coach & Psykoterapeut Skolen, H.C. Andersens Boulevard, 48 st. tv., 1553 København V

Du vil kunne møde lærerstaben og få svar på dine spørgsmål. Der vil også blive en kort introduktionen til biopsykologi, som er hovedsøjlen i Skolens teoretiske grundlag.

Navn:*
E-mail:*
Telefon:*

Et informationsmøde er naturligvis utilstrækkelig i forhold til at give et dyberegående indtryk af vores tværfaglige uddannelse til Psykoterapeut og Master Coach. Studieinteresserede kan derfor bruge vores Weekendkursus i Følelsesmæssig Intelligens til at afprøve nogle af teknikkerne på egen psyke og krop og få et personligt indblik i, hvordan der arbejdes med selvudviklingsprocesser på studiet.

Da kurset indgår i studiets pensum, vil der være mulighed for at tale med nogle af Skolens studerende.

Udvises der i løbet af kurset "talent for faget", kan deltagere gå direkte til optagelsessamtale, uden at sende en ansøgning, hvor der blot tages et CV med til samtalen.

Vælger du at starte på uddannelsen, vil kursets pris kr. 3.000 blive modregnet i forbindelse med den første betaling for studieåret.

Søg i indhold

Udtalelser

postquoteJeg anbefaler den 4-årige uddannelse til dig, der er på udkig efter en længerevarende og gennemafprøvet uddannelse. Du får opbygget en omfattende og varieret værktøjskasse, som giver dig et væld af metoder og teknikker til brug i 1:1 samtaler både som ansat eller som springbræt til at blive selvstændig. Jeg anvender det jeg lærte på Coach & Psykoterapeut Skolen hver eneste dag, såvel personligt som professionelt. Det er den mest effektfulde investering, jeg har foretaget i mit liv. Lisbeth Olesen