Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

En 'cookie' er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra en enkelt tredjepart, Google Analytics, som vi bruger til at indsamle data om trafikken på sitet med henblik på at tilpasse og forbedre indholdet. Vi samler ingen data til identifikation af brugerne - brugere af sitet forbliver således anonyme. 

Vi bruger ikke cookies til målretning af annoncer (f.eks. fra Facebook).

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles de nævnte oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af sitet. 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke af vores sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det sker ved tilmelding til weekendkurserinformationsmøder og nyhedsbrev, samt ved ansøgning om optagelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Indsendte formularer vedrørende weekendkurser og informationsmøder slettes efter datoen for den pågældende begivenhed.

Ansøgninger om optagelse slettes i forbindelse med opstarten af det pågældende studieår.

Data vedrørende nyhedsbrev slettes, hvis nyhedsbrevet afmeldes (link i bunden).

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Coach & Psykoterapeut Skolen
H.C. Andersens Boulevard, 48 st. tv.
1553 Kbh. V

 

Søg i indhold

Udtalelser

postquoteCoach & Psykoterapeut Skolen har været et afgørende skridt i min personlige udvikling, så jeg i dag er leder i mit eget liv. Samtidig har den givet mig et godt og afgørende fundament til at virke som fødselshjælper for andre menneskers personlige udvikling. Jeg kan anbefale Skolen og dens lærere på det varmeste. Finn Bielenberg