Uddannelse til Coach og Mentor

Coach & Psykoterapeut Skolens 2-årige uddannelse kvalificerer til at arbejde professionelt med coaching- og mentoring opgaver i organisationer: Den giver professionelle kompetencer til:

  • Samtaleteknikkerne: kognitiv coaching, analytisk samtale, dialog og anerkendende.
  • Identificering og analyse af personlige resurser, problem/situationer og udviklingspotentialer.
  • Mål- og adfærdsorienteret coaching.
  • Arbejde med følelsesmæssig intelligens i organisationer og i ledelse.
  • Biopsykologisk coaching og mentoring.

Uddannelsen henvender sig til dem, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, blot for at få et certifikat til deres CV, og derfor er villige til at yde både den involvering og den indsats, som en seriøs uddannelse fordrer.

Undervisningen er topkompetent, sikkert udført og med stor autoritet. Uddannelsen er mere krævende end en MBA, fordi man kommer i spil med hele sin personlighed og bliver trænet benhårdt og i detaljen. Aldrig har jeg har fået så meget for pengene. For første gang kan jeg ærligt sige om et uddannelsessted: "I er fænomenale"!  Christian Christiansen

Som den eneste uddannelse indenfor personlig udvikling i Danmark bygger den på en analytisk metode baseret på menneskets emotionelle biologi. Med biopsykologi som grundlag tilegnes viden om den indflydelse, menneskets biologiske arv har på det moderne menneskes adfærd og følelsesliv, og på livet i moderne organisationer. Essentielt for følelsesmæssig intelligens og personligt lederskab. Der opnås tillige en større målrettethed i coaching til skabelse af resultater.

Fag og emner

Pris

Optagelseskursus

Uddannelsen er i særlig grad velegnet til:

Markedet for coach uddannelser er noget blandet, for det meste med både korterevarende kurser og et ret begrænset fagligt indhold. Disse har typisk en varighed på op til 1 år, med modulopbygget undervisning, hvor kursisterne samles nogle dage ad gangen, og varierer i timetal fra 100 til 300.

Med 1000 studietimer har den 2-årige uddannelse et seriøst og bredt fagligt indhold. Den træner selve håndværket i faget, på små hold med personlig undervisning og adskiller sig desuden ved at have dybtgående selvudvikling som base for at træne andre.

Uddannelsen er, menneskeligt set, den bedste lederuddannelse du kan få.

Coach & Psykoterapeut Skolens uddannelser