UDDANNELSE TIL COACH OG MENTOR

Markedet for coach uddannelser er noget blandet, for det meste med både korterevarende kurser og et ret begrænset fagligt indhold. Disse har typisk en varighed på op til 1 år, med modulopbygget undervisning, hvor kursisterne samles nogle dage ad gangen, og varierer i timetal fra 100 til 300.

Med 1000 studietimer har Coach & Psykoterapeut Skolens 2-årige uddannelse et seriøst og bredt fagligt indhold. Uddannelsen træner selve håndværket i faget, på små hold med personlig undervisning og adskiller sig desuden ved at have dybtgående selvudvikling som base for at træne andre.

Coach og Mentor uddannelsen kvalificerer til at arbejde professionelt med coaching- og mentoring opgaver organisationer. Den giver professionelle kompetencer til:

  • Samtaleteknikkerne: kognitiv coaching, narrativ coaching, analytisk samtale, dialog og anerkendende samtale.
  • Identificering og analyse af personlige resurser, problem/situationer og udviklingspotentialer.
  • Mål- og resultatorienteret coaching.
  • Arbejde med følelsesmæssig intelligens i organisationer og i ledelse.
  • Biopsykologisk coaching og mentoring.

Uddannelsen henvender sig til dem, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, blot for at få et certifikat til deres CV, og derfor er villige til at yde både den involvering og den indsats, som en seriøs uddannelse fordrer.

Undervisningen er topkompetent, sikkert udført og med stor autoritet. Coach og Mentor uddannelsen er mere krævende end en MBA, fordi man kommer i spil med hele sin personlighed og bliver trænet benhårdt og i detaljen. Aldrig har jeg har fået så meget for pengene. For første gang kan jeg ærligt sige om et uddannelsessted: "I er fænomenale"!  Christian Christiansen

Uddannelsens fag og emner

Pris

Optagelseskursus

Uddannelsen er særlig velegnet til:

Coach & Psykoterapeut Skolens uddannelser

Søg i indhold

Udtalelser

postquoteEn af mine klienter sagde for nylig: ´Tak, fordi du har gjort alt muligt.´ Jeg har blot givet hende de redskaber, jeg har fået på Coach & Psykoterapeut Skolen. Redskaber der virker og som gør alt muligt. Mine klienter rykker hurtigt i deres udvikling og med permanente resultater.
På Coach & Psykoterapeut Skolen har jeg modtaget den mest professionelle og kompetente undervisning, som jeg varmt kan anbefale til alle, der overvejer at tage en uddannelse som coach og psykoterapeut. Det er undervisning på højeste faglige niveau. Nina Askov