UDDANNELSE TIL COACH OG MENTOR

Coach & Psykoterapeut Skolens 2-årige uddannelse kvalificerer til at arbejde professionelt med udvikling af kompetencer og resultater, som ansat med coaching- og mentoring opgaver i en organisation og som leder med personaleansvar.

uddannelse coach

Uddannelsen til Coach og Mentor giver kompetencer til:

  • Samtaleteknikkerne: kognitiv coaching, narrativ coaching, analytisk samtale, dialog og anerkendende samtale.
  • Identificering og analyse af personlige resurser, problem/situationer og udviklingspotentialer.
  • Mål- og resultatorienteret coaching. 
  • Arbejde med følelsesmæssig intelligens i organisationer og i ledelse.
  • Biopsykologisk coaching og mentoring.

Undervisningen er topkompetent, sikkert udført og med stor autoritet. Coach og Mentor uddannelsen er mere krævende end en MBA, fordi man kommer i spil med hele sin personlighed og bliver trænet benhårdt og i detaljen. Aldrig har jeg har fået så meget for pengene. For første gang kan jeg ærligt sige om et uddannelsessted: "I er fænomenale"! Christian Christiansen

Markedet for coach uddannelser er noget blandet, for det meste med både korterevarende kurser og et ret begrænset fagligt indhold. Disse har typisk en varighed på op til 1 år, med modulopbygget undervisning, hvor kursisterne samles nogle dage ad gangen, og varierer i timetal fra 100 til 300. Mange af dem uddanner primært til at coache/undervise i grupper og i mindre grad til langvarig træning i at arbejde professionelt i enetimer.

Coach & Psykoterapeut Skolens formål er at udbyde uddannelser med et seriøst og bredt fagligt indhold. Studier der træner selve håndværket i faget, på små hold med personlig undervisning. F.eks. er der ikke indregnet internet undervisning i Skolens høje timetal (den 2-årige uddannelse har 1000 studietimer), og der optages kun 14 studerende pr. årgang.

Derudover adskiller Skolens 2-årige uddannelse sig ved at have dybtgående selvudvikling som base for at træne andre.

Endelig er det den eneste coach uddannelse i Danmark med en analytisk metode baseret på menneskets emotionelle biologi.

Uddannelsens fag og emner

Pris

Kursus for interesserede

Uddannelsen henvender sig til dem, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, blot for at få et certifikat til deres CV, og derfor er villige til at yde både den involvering og den indsats, som en seriøs uddannelse fordrer.

Uddannelsen er særlig velegnet til:

Coach & Psykoterapeut Skolens uddannelser

Udtalelser

postquoteAt gennemføre min uddannelse hos Coach og Psykoterapeut Skolen - er og bliver det bedste valg jeg kunne tage. Lærerne er super kompetente og støtter til de bedste indlæringsprocesser, jeg nogensinde har oplevet. Desuden arbejdes der med biopsykologi, som jeg på ingen måde vil undvære i mit arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale denne skole - som Danmarks bedste indenfor coaching og psykoterapi. Susanne Rosendahl

 

Weekendkursus


for studieinteresserede

 

Læs mere her