Weekendkursus


for studieinteresserede

 

Læs mere her

Udtalelser

postquoteUddannelsen på Coach & Psykoterapeut Skolen har været en oplevelse for livet. Jeg føler, at jeg har fået en chance for at udvikle min livskvalitet i retninger, jeg end ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig lå inden for mine muligheder. Jeg vidste ikke, hvilken grad af indflydelse jeg kunne få på mine personlige og sociale kompetencer. Det er kæmpestort - og noget jeg ikke før har oplevet i liv - at få "åbnet øjnene" på den måde. Det har ændret min måde at leve mit liv på. Og jeg som troede jeg bare skulle have nogle coachingværktøjer! Den positive overraskelse er total. Christian Christiansen

UDDANNELSE TIL COACH OG MENTOR

Coach & Psykoterapeut Skolens 2-årige uddannelse kvalificerer til at arbejde professionelt med udvikling af kompetencer og resultater, som ansat med coaching- og mentoring opgaver i en organisation og som leder med personaleansvar.

uddannelse coach

Uddannelsen til Coach og Mentor giver kompetencer til:

  • Samtaleteknikkerne: kognitiv coaching, narrativ coaching, analytisk samtale, dialog og anerkendende samtale.
  • Identificering og analyse af personlige resurser, problem/situationer og udviklingspotentialer.
  • Mål- og resultatorienteret coaching. 
  • Arbejde med følelsesmæssig intelligens i organisationer og i ledelse.
  • Biopsykologisk coaching og mentoring,

Undervisningen er topkompetent, sikkert udført og med stor autoritet. Coach og Mentor uddannelsen er mere krævende end en MBA, fordi man kommer i spil med hele sin personlighed og bliver trænet benhårdt og i detaljen. Aldrig har jeg har fået så meget for pengene. For første gang kan jeg ærligt sige om et uddannelsessted: "I er fænomenale"! Christian Christiansen

Markedet for coach uddannelser er noget blandet, for det meste med både korterevarende kurser og et ret begrænset fagligt indhold. Disse har typisk en varighed på op til 1 år, med modulopbygget undervisning, hvor kursisterne samles nogle dage ad gangen, og varierer i timetal fra 100 til 300. Mange af dem uddanner primært til at coache/undervise i grupper og i mindre grad til langvarig træning i at arbejde professionelt i enetimer.

Coach & Psykoterapeut Skolens formål er at udbyde uddannelser med et seriøst og bredt fagligt indhold. Studier der træner selve håndværket i faget, på små hold med personlig undervisning. F.eks. er der ikke indregnet internet undervisning i Skolens høje timetal (den 2-årige uddannelse har 1000 studietimer), og der optages kun 14 studerende pr. årgang.

Skolens 2-årige uddannelse adskiller sig desuden fra de fleste andre coach uddannelser ved at have dybtgående selvudvikling som base for at træne andre og giver en hidtil uset dybde i personligt lederskab og personlige egenskaber. Endelig er det den eneste coach uddannelse i Danmark med en analytisk metode baseret på menneskets emotionelle biologi.

Uddannelsens fag og emner

Pris

Kursus for interesserede

Uddannelsen henvender sig til dem, som er interesseret i at lære at anvende coaching- og mentoring teknikkernes psykologiske virkemidler til befordring af mål, handlekraft, motivation, resultater og livskvalitet, og som samtidig er sig bevidst, at coachingens virkningsfulde teknikker kan fejlanvendes med negative effekter, hvis coachen mangler viden om følelsernes biologi.

Uddannelsen er for dem, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, blot for at få et certifikat til deres CV, og derfor er villige til at yde både den involvering og den indsats, som en seriøs uddannelse fordrer.

Uddannelsen er særlig velegnet til:

Coach & Psykoterapeut Skolens uddannelser

Udtalelser

postquoteJeg har netop afsluttet min uddannelse til Psykoterapeut og Master Coach efter 4 års uforglemmelig personlig og faglig rejse, på Coach og Psykoterapeutskolen. Udover at blive uddannet i de klassiske terapeutiske værktøjer og coaching teknikker, er det der har gjort netop denne uddannelse helt unik, skolens eget koncept: Biopsykologi. Skolens lærere har en ualmindelig høj standard. Udover at være top kompetente indenfor fagene, er de også fremragende formidlere, samt professionelle til fingerspidserne i arbejdet som terapeuter og mentorer for de studerende.  Rinaldo Madiotto

Weekendkursus


for studieinteresserede

 

Læs mere her

Informationsmøde

 

Næste gang: 30/4 kl. 17-18.30

 

Tilmeld dig her

Informationsmøde

 

 

Tilmeld dig her